SNEKKER'N RAPPORTERER

23 jan , 2017


Byggingen av tv-studio i Holmestrand er i full gang. Snekker Terje Hushovd rapporterer fra arbeidet som pågår. Det nye lokalet vil inneholde et stort tv-studio med tilhørende kontorer og kontrollrom for produksjon.


- Det er en veldig fin sal hvor vi kan få mange fine settinger. Det er kjempefint her. Det er sentralt i Holmestrand. Motorveien ligger bare noen få hundre meter herfra. Beliggenheten er helt suveren, sier snekker Terje Hushovd.LEDER ARBEIDET: Terje Hushovd er arbeidsleder for byggingen av de nye lokalene.


Sentral beliggenhet
De nye lokalene og tv-studioet til Kanal 10 ligger svært sentralt til like ved E18. Derfor ligger det gunstig til for besøkende både fra Oslo-området og de som bor videre sørover i landet. Det er også en stort økonomisk besparelse å flytte hovedkontoret ut av Oslo-gryta. 

Rapporter fra arbeidet
Terje Hushovd vil komme tilbake med flere rapporter fra arbeidet, og vi vil kunne se en stor utvikling fra gang til gang. Med disse rapportene ønsker vi å vise deg som seer at vi jobber hardt for å få ferdig fasilitetene, og at du kan få et innblikk i hva du er med på som mediamisjonær. Uten deg hadde ikke dette vært mulig!


Evangeliet først
Alt vi gjør i Kanal 10, alt vi sender og rapporterer, leder frem til vårt felles mål: Å nå ut til mennesker over hele landet med evangeliet gjennom gode og innholdsrike tv-programmer. Når du er med på å hjelpe oss økonomisk, står med i bønn, kommer med råd og tips til hvordan vi kan bli bedre, så bygger vi sammen en sterkere kanal som vil nå enda flere med budskapet om Jesus Kristus! Takk!

Aktuelt
23 jan , 2017
Blogginnlegg