Knut Tømmerbakk ny daglig leder på Kanal 10

01 jun , 2016

Fra 1. juni er Knut Tømmerbakk ansatt som ny daglig leder for Kanal 10 Norge. Knut Tømmerbakk har lang erfaring fra norsk kristenliv og menighetsdrift, som forkynner, bibelskolelærer og pastor. Han var med i Kanal 10 Norge fra fra den spede begynnelse i 2010. Han var programleder til for ett års tid siden, da han gikk inn i mer direkte ledertrening og menighetsbygging. 

Knut Tømmerbakk har også solid erfaring fra forretningslivet og har jobbet med salg, markedsføring, prosjektledelse og som avdelingsleder. Han har hatt egen bedrift og offisers grad fra militæret, der han var troppssjef. 

– Jeg ser frem mot å ta utfordringen som daglig leder og ser et stort utviklingspotensiale for Kanal 10 Norge. Jeg gleder meg til å stå side ved side med Edward John. Jeg er glad over å få jobbe sammen med en person som er på toppnivå når det gjelder internasjonal kristen TV, sier Knut Tømmerbakk. 

Tidligere daglig leder Rigmor Holst får nye oppgaver i konsernet og får hele Skandinavia som arbeidsfelt. Hun skal jobbe med kommunikasjon, forkynnelse og nettverksbygging. Tomas Holst, som var produksjonssjef på Kanal 10 Norge, skal arbeide med produksjon og dokumentarproduksjon i konsernet. Også han med hele Norden som arbeidsfelt. 

– Vi er glade for at Knut Tømmerbakk takket ja til oppgaven som daglig leder, sier konsernsjef Børje Claesson på Kanal 10 Media. 

– Vi tror at hans profil passer veldig bra for den situasjonen som Kanal 10 Norge er i nå, og tror at disse forandringene vil akselerere kanalens vekst og ekspansjon, sier han. 

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Knut Tømmerbakk, daglig leder

Mobil: 45 06 29 82

Aktuelt