02 aug , 2019
​.....det har under noen hektiske sommerdager hvor vi gjorde programbladet samtidig som vi produserte på Oase i Fredrikstad, dessverre blitt gjort en feil av oss, uke 34 (kampanjeuka) har blitt byttet om med uke 35 i programbladet. Oppdatert versjon av programbladet finner du her på hjemmesiden. Vi må bare legge oss helt flate og beklage dette, sånt skal ikke skje."
25 jul , 2019
Ta en titt på bildet. Dette er noe vi har sett fremfor oss i mange år. At mennesker i alle generasjoner møter Gud i sin egen stue, foran flatskjermen mens de ser på kristen TV. At Guds eget nærvær kommer ut igjennom lyd og bilder og rører ved de som ser på i stua... Dette er jo helt mirakuløst: At fra et studio et eller annet sted i verden, rører Gud ved mennesker, dette vises og sendes over masser av teknikk, og deretter i din egen stue kommer det samme nærværet fra Gud frem igjen..og rører ved deg... Hvordan forklare dette? Og det samme mirakelet er jo også når forkynneren ser inn i glasset på kameralinsen i studio... Du ser på din flatskjerm og møter blikket hans på TVèn din hjemme i din egen stue...
01 jul , 2019
Nå går vi inn i juli måned og da vil du se at ut over hele Norge og Skandinavia at det er tid for sommerkonferanser. Dette er ikke kristenfolkets svar på sommerkarneval, men faktisk ladestasjoner for den lange tiden vi går inn i med arbeid for Guds rike i de kommende måneder. Kall det hurtigladestasjoner; en uke eller to med opplading for å tjene Gud med alt ditt engasjement i tiden som kommer. Vær åpen, ta imot det Gud sier, gå fem til forbønn, la Herren betjene deg og styrke deg for kommende dager..
14 jun , 2019
Vi er så glade over å kunne lansere Kanal 10 Play, som er et nettsted du kan gå inn å se mange av programmene som er sendt på kanalen. Mange mennesker idag styrer ikke livet sitt etter sendetidene på en TV kanal, så for at de skal få sett det de ønsker å se. må de kunne se TV når det passer dem og ikke omvendt. Så nå er vi igang! Logg deg inn og nyt av et hav med gode programmer fra arkivet vårt!
22 mai , 2019
Kanal 10 Norge har en veldig tydelig visjon om hvor kanalen skal hente sine impulser fra. ”Vise hva Gud gjør fra Den norske kirke og til trosbevegelsen og alt der i mellom….” Vi har fått kritikk fordi vi sier ”Fra Den norske kirke”….